Omgeving

.......

 

De regio heeft een rijke historie en herbergt bezienswaardige stadjes als: Blokzijl, Vollenhove, Meppel en uiteraard Giethoorn. Het grote merengebied leent zich uitstekend voor alle vormen van watersport; van een middagje zeilen tot grote zeilwedstrijden en van waterskieën tot rustig varen met een fluisterbootje. Voor het huren van een boot kunt u elders op deze site kijken.


De omgeving leent zich ook uitstekend om te verkennen per fiets. Diverse fietsroutes leiden u langs de mooiste plekjes en door de mooiste stadjes. Voor uitgebreide fiets-, wandel- en vaarroutes kunt u bij onze receptie terecht. Bij de receptie vindt u ook uitgebreide informatie over de omgeving, de bezienswaardigheden en de activiteiten in de omgeving.

 

Ook tijdens de vorstperiodes is het park een waar eldorado voor schaatsliefhebbers die vanaf het park een prima vertrekpunt hebben voor vele schaatstochten.

 

Uitstapjes en tips:

* Natuurgebied De Wieden en De Weerribben per fluisterboot of fiets.
* Bezoek aan historische stadjes als Blokzijl, Vollenhove en Steenwijk.
* Winkelen in Meppel of Zwolle.
* Punteren of kanoën door Giethoorn of Belt-Schutsloot.
* Vele mogelijkheden voor waterskieën, vissen, zeilen of een heerlijk terrasje pakken in combinatie met een museumtocht.

 

 

 

 


Aanbieding

webdesign: Webburo