Beautysalon [ Comfort Zone ]

...

Welkom bij Beautysalon Beulaeke Haven!

....  

Graag willen wij een ieder laten kennismaken met het Italiaanse Topmerk [comfort zone]

[comfort zone] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen; horen, zien, ruiken, proeven en voelen, kortom: ervaren. Wees welkom in onze sfeervolle salon en geniet van de zeer ontspannende behandelingen.

 

 

[Behandelingen]

.

Een behandeling met [comfort zone] zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit passende verzorgingsproducten. 

 

Al onze behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd. Door alle onderdelen van de behandeling masserend uit te voeren zorgt dit voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt de masserende gelaatsbehandeling net zo als een lichaamsmassage voor de ultieme ontspanning. Zie resultaat en ervaar ontspanning in één behandeling.

 

Behandelingen kunt u op afspraak maken, via 06-14615094

U kunt ook een e-mail sturen om een afspraak te maken via info@waterparkbeulaekehaven.nl

 

[comfort zone] Cadeaubon

Nog geen verjaarrdagscadeau bedacht? Of wilt u iemand zomaar verrassen? Geef dan een [comfort zone] behandeling cadeau! De waarde van de cadeaubon bepaalt u zelf!

 

 

 

............  

Aanbieding

webdesign: Webburo